Akciók

2022 év végi akció!


VIRTUÁLIS ABLAKBÖRZE VÁSÁRLÁSI SZABÁLYZATA:

Az akcióban résztvevő termékeket kizárólag a www.gaborablaktechnika.hu oldalon méretezett fotók alapján lehet megtekinteni! A fotókon vagy táblázatban található azonosító kód (pl:A01..) alapján lehet lefoglalni e-mailben, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címen.

A e-mailes foglalást kollegináink kezelik, akik telefonon-, vagy e-mailben egyeztetnek leendő vásárlóinkkal a lehetséges átvételi időpontokról.

Az átvételi időpontok előreláthatólag: H-P 16:00-17:00 h közötti időszakban lesznek.

Átvételkor lehet szemrevételezni a kiválasztott terméket, és véglegesíteni a vásárlási szándékot! (továbbra is érdekli-, vagy nem...)

A megvásárolt termékekről az átvétel helyszínén minden vásárló részére számlát állítunk ki.

A weboldalon található fotók alatt feltüntetett árak BRUTTÓ árak, melyek a 27%-os áfát tartalmazzák!!!

Garancia idő: 12 hónap, mely a műanyag nyílászárók szerkezeti elemeire szól (keret, szárny, vasalat, üvegszerkezet), és garantálja a megfelelő működést rendeltetésszerű használat mellett. A garanciális idő a nyílászárók átadásának napjától szól.

Szavatossági idő: 60 hónap. A szavatosságon belül a forgalmazó azért vállal felelősséget, hogy a nyílászáróknak az átadás pillanatában rejtett szerkezeti hibája nem volt, valamint hogy a szavatossági időn belül az alkatrész utánpótlást garantálja. A szavatossági idő a nyílászárók átadásának napjától szól. (Ha beépítés nélkül rendeli meg)!

A ,,bemutató darab volt"-, és a ,,bontott" megjelölésű termékekre garanciát és szavatosságot nem áll módunkban vállalni! Vásárláskor ki lehet próbálni működésüket, és el lehet dönteni a vásárlási szándékot.

További információkkal a 06 20 204 58 83 -as telefonszámon szolgálhatunk.