Nyílászárók, árnyékolók mesterfokon

Modern, energiatakarékos és szép ablakok a világra

A Gábor Ablak mögött évtizedes tapasztalat állt, amikor 2006-ban megalakult, és műanyag nyílászárók beépítését kezdte el alvállalkozóként.

A családi házaktól a panelprogramig mindenféle beépítést kiviteleztünk nagyobb ablakos cégeknél – meséli Simonyi Gábor, a Gábor Ablak ügyvezetője. - Az első sikeres év után megnyitottuk bemutatótermünket a meglévő vevőkörünk bővítése céljából. Megkerestük a számunkra és a vevőink számára legjobb beszállítópartnert, amely megbízható háttérrel rendelkezik a nyílászárógyártásban az EU-normák tekintetében és a szállítási határidők pontos, gyors betartásában.

Tevékenységünk sokrétű, hiszen a teljes körű kivitelezés, a felméréstől a tervezésen keresztül az árajánlat-készítésig, az elavult nyílászárók bontása, elszállítása, az új nyílászárók beszerelése, takarólécezése, párkányozása és igény szerinti kőműves-utómunkálatok elvégzése is beletartozik.

Az eddigi évek munkáinak köszönhetően végre önállóan részt vehetünk kaposvári panelprogramban is.

A nyílászárókhoz kapcsolódva teljes körű árnyékolástechnikát kínálunk: redőnyök, szalagfüggönyök, roletták, reluxák, napellenzők, rovarhálók, sőt garázskapuk és télikertek tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

Új termékeink közül kiemelkedik a teljesen fahatású nyílászáró, mely 17 faerezet színben kapható. Emellett az acryl color magas kopásállóságú külső bevonattal ellátott nyílászáróink, melyek extrém környezeti és mechanikai hatásokkal szemben is megállják helyüket. Ezeket 12 színben kínáljuk, igazodva a homlokzatok színvilágához.

Termékeinket rövid határidővel szállítjuk, a megrendeléstől számított 2-3 héten belül használhatják új nyílászáróikat.