Mi teljesen megőrültünk!

Alapáron adjuk a felső kategóriás, legmodernebb üveget

Ez tényleg őrület, vagyis őrületesen jó lehetőség azoknak, akik szeretnék esztétikus, modern nyílászárókkal korszerűsíteni lakásukat, és ráadásul ezzel hihetetlen megtakarítást elérni a fűtésszámlában.

A Gábor Ablak mögött évtizedes szakmai tapasztalat áll, úgyhogy nyugodtan kijelenthetjük: amit tudni kell a modern, és jelentős energiamegtakarítást eredményező nyílászárókról, azt Ők garantáltan tudják.

A műanyag ablak jó beruházás a fűtési költségek csökkentésére, illetve a nagyobb komfortérzet megteremtésére – meséli Simonyi Gábor üzletvezető igazgató – A PVC ablak légkamrás kialakításának köszönhetően hőtechnikai szempontból az egyik legjobb hőtartó anyag, télen benntartja a lakás melegét, a hideg kint marad. A fűtésszámlán ez azonnal észrevehető lesz, hamar megtérül tehát az ablakcserére fordított kiadás. De a speciális nyílászárók szigeteléstechnikájuknak köszönhetően jó szolgálatot tesznek kánikulai melegben is, hisz üvegeit hővisszaverő réteggel látják el, ablaktáblák közt pedig Argon gázzal töltik fel – vagyis a legmodernebb technikával készülnek – a kánikulában sem engedik be a lakásba a hőséget. Sőt: még a fokozott hangszigetelésről is gondoskodtak a gyártók.

S, hogy mik is ezek a rendkívüli termékek, amelyeket a Gábor Ablak-nál bárki megtalálhat? Olyan felső-kategóriás műszaki paraméterű nyílászárok, amelyekhez más ablakgyártó cégeknél csak jelentős felárral lehet hozzájutni. A Gábor Ablak-nál viszont alapáron lehet megrendelni.

Az ingyenes felméréstől a bontáson át a szakszerű beépítésig a Gábor Ablak szakemberei mindent elvégeznek. A megrendeléstől számított 2-3 hét múlva használhatja vadonatúj műanyag nyílászáróit.

Érdemes szólni arról is, hogy a cég messzemenőkig figyelembe veszi az egyedi igényeket is, hisz ezeket a termékeket olyan egyedülálló szín – és mintaválasztékban kínálják, melynek köszönhetően mindenki egyedi ízlésére formálhatja lakását.

Ráadásul a Gábor Ablak-nál kiegészítheti mindezt korszerű árnyékolástechnikával, redőnnyel, reluxával, szalagfüggönnyel is.