Párkányok, könyöklők

Párkány

Extrudált és hajlított alumíniumból készült, hosszú élettartamú párkányokat kínálunk Önnek időtálló porszórt felülettel ellátva, amely esztétikusan illeszkedik ablaka karakterisztikájához. Maga az alapanyag is rendkívül tartós, így apróbb felületi sérülések esetén sem kell számolnia a szerkezet korróziójával.

Komplett rendszertechnikai szemlélettel lettek kialakítva termékeink, így a speciális oldallezárók nagy biztonsággal szavatolják, hogy a szerkezeten ne lehessenek beázások.

A színek széles választéka (fehér, és bármilyen RAL szín) biztosítja az Ön ízlésének leginkább megfelelő megjelenést.

Könyöklő

A belső tér hangulatának kialakításához elengedhetetlen, hogy a könyöklő is ízléses eleme legyen az összhatásnak. Ehhez járul hozzá a 9 különböző faerezetmintás, márvány és fehér színekben is választható könyöklő. Exkluzív megjelenésével tökéletesen illeszkedik az Ön által megtervezett hangulatú szobához.

A műanyag könyöklők nem csak színükben, hanem méretválasztékukban is illeszkednek az ablakhoz és a belső tér megjelenéséhez. A méretpontos, előre gyártott kivitel nem teszi szükségessé a helyszíni méretre vágást, így szinte kosz, probléma nélkül felszerelhető.